Saturday, September 30, 2006

desene in piata operei #3

ieri a fost ultima zi de desenat in cadrul festivalului capo d'opera, tinut in piata operei, cu sprijinul guvernului, in cadrul forumului francofoniei. parca nu a fost atat de dezamagitor ca in primele doua zile, au venit si pisicapatrata, cei din jck, shao, s-a desenat muuuult mai bine si as putea spune ca a fost chiar satisfacator. organizarea, in schimb, tot de cacat. eu tot nu stiu ce trebuia sa fac sa primesc un can pt a desena. in fine, urmeaza poze:

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

12

11

14

13

Friday, September 29, 2006

comic strip

uitandu-ma pe boonika, am gasit un link catre un generator automat de comic strip-uri. e foarte amuzant, are o caruta de personaje si elemente de adaugat. intrati aici

capodopera mea:

specter art

am gasit pe wooster un articol despre specter. cel mai bine se descrie singur:

Specter, is a self taught visual artist who has been active in the art community for over six years. His work spans a variety of mediums from sculpture to murals, each piece unique with its raw street influenced style. From his roots in grafiti Specter has developed a versitale style that changes with each piece. His art is installed into the human landscape constructing, modifying and commenting on our geographic reality.

Specters art is hard to explain because of the vast differences in many of his pieces. He uses his art as a tool to express different ideas. His medium is anything that can evoke the slightest interest from a hole in the ground to giant wings that are carrying a building away. His intention is to incorporate his imagination into our lives by altering our visual landscape to his liking. The main purpose of this is not to overtake our lives with his concepts or aesthetic preferences, it is to open peoples perspectives toward their physical environment, to question their surroundings and their meanings in our lives.


ce mi-au sarit in ochi sunt sculpturile sale. aveti ceva poze mai jos, site-ul sau oficial este aici.





bloodwars #22

a aparut bloodwars nr. 22, saptamana asta. pt cei ce nu stiu:

Bloodwars is a Pdf Magazine. Print it out pass it along. Bloodwar’s intention is to expose the various forms and styles of Street Bombing and whatever else I find stimulating out in the world.



download aici (Atentie! click dreapta + save target as)

site-ul oficial este aici, unde au si o sectiune de download, unde veti putea gasi toate celelalte 21 de numere.

Thursday, September 28, 2006

desene in piata operei #2

am trecut si azi pe acolo, tot nu e nimic interesant. erau doar doua domnisoare care consumau foarte elegant cateva canuri de mtn. pics follow:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Wednesday, September 27, 2006

desene in piata operei

In cadrul evenimentului Bucarest Francophone care se va desfasura in perioada 22-30 septembrie 2006, in Piata Operei va avea loc evenimentul Capo-d’opera Graffiti, un work-shop realizat cu si pentru publicul larg.

Evenimentul incepe pe data de 27 septembrie si se va desfasura pe parcursul a doua zile, intre orele 15-19. Publicul larg este binevenit sa participe, sa experimenteze arta graffiti-ului sau orice alt tip de manifestare vizuala spontana de creativitate si buna dispozitie, inclusiv stencils si colaje.

Publicul care va simti ca are de spus va avea liber la creatie, desigur, pe teme legate de francofonie si de valorile acesteia. Cei interesati se vor putea exprima liber, dar vor putea beneficia si de sfaturile unor „profesionisti” in arta graffiti-ului, grupul cunoscut in lumea underground sub numele de „The Stencilers”, format din tineri pasionati de arta urbana.

Participantii isi vor lasa imaginatia sa curga pe sase panouri special create pentru Graffiti, cu dimensiunea 3 x 2 m, amplasate in Piata Operei. Intreg evenimentul va avea loc in aer liber, astfel ca fiecare sa aiba libertatea de exprimare necesara. Atmosfera va fi intretinuta de muzica unui DJ angajat special pentru acest eveniment.


asta ca fiind citat de aici

am fost si eu mai pe seara si lucrurile stau altfel; nu stiu daca era ploaia de vina, dar pe la 8 de-abia ridicau panourile si mi s-a spus ca maine se incepe desenatul. asa ca maine si poimaine, intre 15 si 19 sa fiti acolo. din cate am vazut in seara asta la cei care testau un panou, se va desena cu sinto; why does the government keep screwin' up? :)) macar de-o puneau si ei de niste beltoane... oh well, distractie placuta celor participanti, eu sunt la serviciu si am sa trec seara sa fac poze pt cei care nu pot ajunge. ceva poze de azi:

1

2

3

4

5

6

some dude lost smth

am gasit afisul asta la metrou la eroilor. se pare ca un(o) tip(a) si-a pierdut sacosa cu scrieri. daca ati gasit-o, lasati-o la casa de bilete. banuiesc ca se refera la cea de la metrou eroilor:

dirty handz 3 - search and destroy



da doamnelor si domnilor, legendarul film despre graffiti-ul parizian 'dirty handz - destruction of paris city' a ajuns la partea a 3a. cica mai agresiv si cu flix din multe capitale europene. inca nu mi-am revenit din soc, de-abia astept sa il vad. cred ca, de departe, dirty handz a fost cel mai tare graf movie i ever saw. dvd-ul e deja la vanzare pe stylefile la minunatul pret de 25E.

am gasit pe youtube si un trailer:



si mostre, din oslo:



stockholm:



varsovia:



roma:

cans no.4

ma uitam pe deviantart la poze si am gasit acest can interesant. sub el este si opera facuta pe un perete:



pasune tagging :))



gasit pe ekosystem:

Tuesday, September 26, 2006

led throwies

graffiti research lab au avut o actiune in europa (nu stiu in ce oras), in care au bombardat tramvaie cu leduri iluminate. e bestial filmuletul de la ei de pe site, nu am reusit sa il gasesc pe youtube, asa ca v-as sfatui sa aveti un pic rabdare pana se incarca. vizionati aici

ceva poze despre:





via ekosystem

sa nu uitati

vineri:



referitor la asta, un post anterior

panasonic fz7

da, da, pana la urma l-am ales pe asta

a small sample:

Sunday, September 24, 2006

99rooms

99Rooms is a unique internet art project that interweaves wall painting, photography, animation and sound in a manner entirely unknown until now. Shortly after its launch in June 2004, more than two million individuals throughout the world have already visited this interdisciplinary composite work of art.



enter 99rooms

sumarizat, sunt 99 camere in care s-a desenat cate ceva, pt a trece de la o camera la alta exista cate un loc in poza care e link-ul, trebuie doar sa il gasiti (o citez pe felix, de la care am si link-ul: ah, tip ca sa treci d camera: cauta intrerupatoare sau ceva in genul asta).

site-ul oficial al proiectului il gasiti aici

Holy fuck thats huge

asta ca sa citez un comentariu facut de un tip, referitor la stencil-ul de mai jos:



va recomand galeria omului cu caldura :D

via stencilrevolution

Saturday, September 23, 2006

apropo de space invaders...





gasit pe pool-ul streetsy de pe flickr