Saturday, September 30, 2006

desene in piata operei #3

ieri a fost ultima zi de desenat in cadrul festivalului capo d'opera, tinut in piata operei, cu sprijinul guvernului, in cadrul forumului francofoniei. parca nu a fost atat de dezamagitor ca in primele doua zile, au venit si pisicapatrata, cei din jck, shao, s-a desenat muuuult mai bine si as putea spune ca a fost chiar satisfacator. organizarea, in schimb, tot de cacat. eu tot nu stiu ce trebuia sa fac sa primesc un can pt a desena. in fine, urmeaza poze:

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

12

11

14

13

2 Comments:

Blogger The Monk said...

CRAP-CRAP-CRAP
Organizat prost, idei proaste, oameni prosti (nu organizatorii).
Cam 50% a fost vina celor care au venit, ca se asteptau la altceva. Toata lumea a venit, ca vai stie sa desenez, si toata lumea sa le dea sprayuri spatiu, sa le pune petale de trandafir in drum.
KKT!
Am fost si eu si LEEROY, si am facut totu cu sprayurile noastre de acasa. Si nici 10 minute nu a durat dupa ce am terminat, ca s-a bagta un mare grafar, tare-n [RADIO EDIT] si a facut el altceva.

Ca sa faci rost de un can trebuia sa iei un laptop de la intrare si si sa bati un politist/jandarm cu el, in timp ce trecea escorta.

Doar 4 oamni au fost de treaba. LEEROY, MIHAI (cel cu desenele pe spatele panourilor), IONUTZ (de la GANDUL), si TANTI care ne-a lasat sa desenam cu sprayurile de acasa!


DIE!

11:57 pm  
Blogger Dragois said...

ziceti ce vreti amandoi dar mie tot nu mi-a placut pana la urma

12:01 am  

Post a Comment

<< Home