Friday, July 28, 2006

coolest piece of work i saw this week



apartine lui peat wollaeger, care are blogul asta

space monkeys go 3d!




space monkeys, personajul/le lui dalek vor fi animate intr-o serie de 10 episoade de catre un desenator newyorkez. un sample de ce va urma este pe site-ul oficial al proiectului, apurgeofdissidents.com.

inca un motiv pt care fotolog sux...

...este ca nu ma lasa sa link-uiesc pozele lor.

without reason

a aparut o noua carte cu lucrari ale unor artisto-grafferi , numita without reason. de mentionat doar cativa dintre artisti: above, mike giant, bask.

detalii aici

ps: cartea costa 35$ si e disponibila, deocamdata, doar online. ce mi se pare amuzant e ca au spus ca e editie limitata si au printat 1000 de exemplare.

canuri no#2

am mai dat de un can customizat, de data asta pe un fotolog specializat in can-uri de vopsea:

cum sa fii extrem, fara sa fii nevoit sa sari

am descoperit o dracovenie de longboard (pt cei care nu stiu, este un skateboard mai lung, construit pt viteza) modificat, cu niste roti supradimensionat, tare curios la aratare:



cei care au construit asta vad ca sunt deja experti, pardon, extrem de extremi si in a-l manevra:



also, exista si un campionat de carveboard! :))

Thursday, July 27, 2006

expiratul pute si underworld are pitici drogati

in ultimele luni m-am indepartat enorm de mult de bucuresti si cam tot ce are mai bun de oferit (e.g.: cluburi). de ce? pt ca s-au transformat ori in locuri de cocalarizat (nu de socializat, stiu ce am scris), ori de maturizat (pt copiii de 15 ani), ori de bombardat cu aceeasi muzica obosita. ce se intampla? unde este b52-ul in care beai si dansai toata noaptea si tot clubul parca dansa cu tine, unde nu vedeai pe nimeni sub 18 ani si bautura parca avea gust din ce in ce mai bun pe cat avansai in noapte? unde este expiratul in care te invarteai toata noaptea pana auzeai melodiile alea romanesti pe care topaia toata lumea si jumatate din club te cunostea?

ei bine... eu cred ca le-a mancat monstrul lui sinboy pt ca nu am mai reusit sa le gasesc de cateva luni pe aici. am preferat sa plec din oras pt distractii nocturne.

ce m-a pornit in a scrie toate astea? o mica descriere a unui coleg a unor cluburi: expiratul pute, seamana a bordel si underworldul este plin de pitici care nu au loc de tine.

Wednesday, July 26, 2006

pos crew loves saint

departe departe, intr-o curte urata se naste afectiunea:




oare de ce? sa aiba vreo legatura cu asta?

deck sau piece?

deck'on au cele mai reusite modele de deck-uri pe care le-am vazut pana acum (dpdv al design-ului):



si



pt nu stiu ce motiv, blogger nu ma lasa sa link-uiesc un cuvant mai sus, daca vreti sa vedeti mai multe, intrati pe deck-on.com

graffiti cu muschi

nu, nu e vorba de muschi cu fibre, legati de oase sau de grafferii germani atat de periculosi :)), ci de piece-uri construite din muschi vegetal (chestia aia verde, semi-scarboasa, mereu umeda - aproape ca nasul unui caine :)) ). am gasit link-ul pe ekosystem, un sample mai jos:




se da si reteta - cred ca poti sa faci si un cocktail din alea:

1 can of beer
1/2 teaspoon sugar
Several clumps garden moss

You will also need a plastic container (with lid),
a blender and a paintbrush

*mai multe informatii aici*

oh, my, stary eyed surprise

undeva, pe un acoperis, un globe invadeaza o bucata de ciment cu spirale mov...

Tuesday, July 25, 2006

canuri no#1

am observat in ultimele saptamani ca orice artist respectabil va crea o opera de arta dintr-una din ustensilele sale (e.g. canuri). astfel, mi-a venit ideea geniala sa adun pozele pe aici. evident ca partea mea de creier care se ocupa cu stocarea datelor este mult prea aglomerata in zilele astea de fustite scurte incat sa mai stiu unde am vazut toate canurile, dar azi am reusit sa gasesc doua:

de pe fotologul lui c215:



si unul de la unul dintre consacrati (flying fortress):

Monday, July 24, 2006

razboiul inspira

ce a fost la moda saptamana trecuta? razboiul liban - israel, pentru dumnezeu stie ce. m-am uitat pe site-ul lui dface azi si vad ca si-a gasit si el in asta o sursa de inspiratie:

Saturday, July 22, 2006

iei, da da, iei

azi am terminat prima mea panza. panza este moarta, traiasca panza! pt ca peste panza alba s-au asternut straturi verzi, mov, orange si bleu. pacat ca nu a iesit cum voiam eu.

aps pornography?

in timp ce lucram asiduu la ultima mea opera de arta azi, mi-am adus aminte de site-ul alora de la aps si m-am gandit sa arunc un ochi, sa vedem ce au mai dat prin oras. cand colo...

Thursday, July 20, 2006

Who lives in a pineapple under the sea?

aseara am facut rost de trei sezoane din spongebob squarepants, iei! simteam nevoia sa anunt asta, din moment ce ma chinuiam de vreun an si ceva sa gasesc orice altceva decat filmul. mai jos e intro-ul la serial si versurile, in caz ca vreti sa fredonati :) :



Are ya ready kids?

Aye, Aye captain!

I can't heeeaaar yooouuu!

AYE, AYE CAPTAIN!

oooooooooooo.........

Who lives in a pineapple under the sea?
Sponge Bob Square Pants!
Absorbent and yellow and porous is he.
Sponge Bob Square Pants!
If nautical nonsense be somethin' ya wish.
Sponge Bob Square Pants!
Then drop on the deck and flop like a fish.
Sponge Bob Square Pants!

Ready?
Sponge Bob Square Pants,
Sponge Bob Square Pants,
Sponge Bob Square Pants,
Sponge Booob Square Paaants!

Ah Ha Ha, Ha Ha Ha, Ha, hArgh wh..arire..Ha arrrigh.

Wednesday, July 19, 2006

am intalnit si stencileri semi-analfabeti

indemnat de confectionarile stencilurilor lui logan hicks si al lui monk, m-am gandit sa mai caut pe youtube, sa vad, de curiozitate, cati s-au filmat taind o foaie de hartie. si de ce dau? de o dobitoaca, intr-o lupta cu un webcam, in timp ce scrie cu ciotul ei de mana dinos. gotta see this :D

se pare ca mama nu avea dreptate

mi-a trimis meebal link-ul de la un test, mai devreme. testul este pt a verifica daca gandesti ca un psihopat. si nu gandesc ca unul :)

iata si testul:

Psychopath Test

Read this question, come up with an answer and then click the link below the question, the scroll down for the result. This is not a trick question. It is as it reads. No one I know has got it right.

A woman, while at the funeral of her own mother, met a guy whom she did not know. She thought this guy was amazing. She believed him to be her dream guy so much, that she fell in love with him right there, but never asked for his number and could not find him. A few days later she killed her sister.

Question: What is her motive for killing her sister?

Once you have your answer scroll down to continue.

















Keep Scrolling...















Almost there...

















Answer: She was hoping the guy would appear at the funeral again.

If you answered this correctly, you think like a psychopath. This was a test by a famous American Psychologist used to test if one has the same mentality as a killer.

Many arrested serial killers took part in the test and answered the question correctly.

If you didn't answer the question correctly, good for you.



si uite ca mama nu are de ce sa imi mai ofere distonocalm. eu habar nu aveam de ce a omorat-o nebuna pe sora-sa. de placere, poate. ori voia sa schimbe culoarea peretilor in rosu?

Tuesday, July 18, 2006

guess what i found out

m-am uitat azi la 3 filme cu actiune (:) ) (forgotten city 2 , can't stop fanatics si helgen der nacht). am avut ocazia sa vad piece-uri de-ale lui omsk - jumate de juriu de la write4gold, eventul din herastrau de acum vreo doua luni si pe pustii din rlc's, care deseneaza pe un tramvai in mijlocul zilei. tin minte ca l-am vazut pe omsk atunci cum s-a chinuit 4 ore sa scoata un piece care a iesit bestial pana la urma si ma intrebam daca dureaza atat de mult si pe tren, pt el. si totusi... in can't stop fanatics, ii apar vreo 3 piece-uri pe trenuri - fiecare cred ca are vreo 6 culori in el. omu' stie ce face :)

eniuei, vedeti filmul ca merita. cat despre celelalte doua, mai nimic interesant. forgotten city 2 e tot graful obosit din chicago, tot se plang aia ca din 100 de taguri, 75 le sunt buff-uite a doua zi si ca dept a murit pe sine. helgen der nacht e doar plictisitor.

sa va faceti o idee despre omsk, direct de pe site-ul lui mielu:


slide (stg) si omsk (dr)

Saturday, July 15, 2006

am intalnit si oameni stresati

stateam linistit astazi la serviciu, pe Y!M, chatuindu-mi viata (stiu ca romgleza e in floare la mine), cand, deodata, mi-a fost indicat site-ul mirific:
http://anti-mess.go.ro/
se pare ca domnii frustrati care au ridicat porcaria asta intr-un domeniu go.ro au o problema contra programelor de instant messaging. inca incerc sa imi dau seama daca e un pamflet sau daca vorbesc serios :)

la o uitare mai atenta (secondata de un ochi-ager-de-soimo-vultur al lui costi), se pare ca da, ei sunt foarte seriosi in ceea ce expun acolo. se pare ca chatul ucide, mai ales pt cei dependenti, care stau in jur de 35 de ore in fata calculatorului pe saptamana (mama lor de internauti, ce bataie merita asta - la biserica cu voi!).

copiii lui zelea-codreanu au acum un nou dusman: y! sunt curios cum il vor dobori pe asta, dupa minunatele lor alte reusite (ultimul exemplu care imi vine in cap este incercarea de asediere a paradei gay). oau, noua dreapta goes online. banuiesc ca ei comunica prin mailuri :)

Friday, July 14, 2006

la fel ca marco polo

la discolo, cum spunea cineva acum cativa ani. am descoperit ca ora este permalink-ul postului. oau, stiu, sunt un geniu. continuam pana la bingo.

sa nu fie un post total inutil, se pare ca cei de la last.fm s-au hotarat sa isi schimbe infatisarea site-ului si au gasit un stylesheet futuristic care starneste controverse (sa intelegeti la ce ma refer: ma uitam printr-una din noile caracteristici si vad mai jos ca recommended reading apare acum cu un citat din articol; ei bine, unul incepea cu 'do you think i'm an idiot, that i need a picture next to anything? i can read!'). daca s-a intamplat ce prevedeam eu acum vreo luna, cu toate schimbarile lor de servere si 'imbunatatiri', site-ul se transforma incet-incet intr-un magazin de muzica. ma gandeam eu ca nu il pot tine pro-bono for ever.

asta e primul...

...si iata ca, in sfarsit, l-am facut. blogul, that is. este, cred, a tzashpea zi in care imi spun: azi ma apuc de el. se pare ca au fost necesare doua zile de izolare pt a-l naste. layout-ul e la fel ca blogul lui nanca. da, l-am copiat, si? ii multumesc pt inspiratie. sunt curios ce o sa iasa si din chestia asta. soon more to come.