Thursday, July 27, 2006

expiratul pute si underworld are pitici drogati

in ultimele luni m-am indepartat enorm de mult de bucuresti si cam tot ce are mai bun de oferit (e.g.: cluburi). de ce? pt ca s-au transformat ori in locuri de cocalarizat (nu de socializat, stiu ce am scris), ori de maturizat (pt copiii de 15 ani), ori de bombardat cu aceeasi muzica obosita. ce se intampla? unde este b52-ul in care beai si dansai toata noaptea si tot clubul parca dansa cu tine, unde nu vedeai pe nimeni sub 18 ani si bautura parca avea gust din ce in ce mai bun pe cat avansai in noapte? unde este expiratul in care te invarteai toata noaptea pana auzeai melodiile alea romanesti pe care topaia toata lumea si jumatate din club te cunostea?

ei bine... eu cred ca le-a mancat monstrul lui sinboy pt ca nu am mai reusit sa le gasesc de cateva luni pe aici. am preferat sa plec din oras pt distractii nocturne.

ce m-a pornit in a scrie toate astea? o mica descriere a unui coleg a unor cluburi: expiratul pute, seamana a bordel si underworldul este plin de pitici care nu au loc de tine.

5 Comments:

Blogger BettyBoop said...

destept prieten...
subscriu

9:17 am  
Blogger Ioana said...

Minora de mine...totusi am aceeasi problema.

12:00 pm  
Anonymous Anonymous said...

that`s what happens in summer,wait till winter,when you`re gonna party in the same old places

9:36 pm  
Anonymous Anonymous said...

forgot to say cititoarea ta din umbra:P

9:37 pm  
Anonymous Anonymous said...

Piticime si basiti o sa gasesti peste tot. Motoarele s-au umplut spre exemplu de EMO fags. Era unu' ieri la coada la bere, chiraia p-acolo de mama focului cu o voce d-aia pubera. Ba tonalitati joase, ba chitaituri anemice se raspandeau din laringele pishpacului. Iar m-a umflat rasul cand mi-am adus aminte de el.

11:59 pm  

Post a Comment

<< Home